» Het gezin Van Der Neffe
In de strip Kiekeboe komt niet alleen de familie Kiekeboe aan bod. Er zijn ook nog anderen die meespelen. Het gaat van kwaad naar erger, want spijtig genoeg zijn er niet alleen maar sympathieken. Er zijn er ook die een hekel hebben aan Kiekeboe. Ik begin alvast met de buren van huize Kiekeboe.
De buren bestaan uit Leon Van Der Neffe, Carmella, Joeksel en Froefroe. Tot de grote spijt van Konstantinopel mogen Joeksel en Froefroe nooit met Konstantinopel spelen. Leon is beroepsmilitair en een agressieveling. Marcel komt nooit goed overeen met Leon. Tenzij het moet. Carmella en Leon zijn in 112:"En in kwade dagen" gescheiden.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies

Nieuws!

  • -De Kiekepedia is op de markt. Dit is een boek met alle namen die in de hele stripreeks lang verschenen zijn. Onmisbaar voor elke kiekeboefan. -'Yoyo de eerste' ligt in de winkel. Meer info bij de nieuwe strips. -'De kangoeroe-club' zal in de loop van dit jaar in de winkel liggen. Dit album bevat 8 extra pagina's met informatie over het maken van een Australische strip. Meer info daarover bij de nieuwe strips. - De nieuwe strip vluchtmisdrijf zal over een drietal maanden in de winkel liggen. -Het quizboek van Kiekeboe ligt in de winkel. Meer info op www.kiekeboe.be -Vanaf half april is er bij elk album een gratis sticker vel inbegrepen.

Copyright 2002-2018