» Charlotte Kiekeboe
Charlotte Kiekeboe is de vrouw van Marcel en moeder van Fanny en Konstantinopel. Ze is een nogal gewone huisvrouw. Niet echt gewaagd aan spannende avonturen. Ze kuist graag, maar wil liever een helpende hand. Als ze dan ook rust wil is het haar niet gegund. Dan komt Konstantinopel zagen voor naar de bioscoop te gaan. Of Fanny die wil winkelen. En zij moet maar volhouden. En krijgt ze eens rust komt ze weer in een bizaar verhaal terecht.
Ze kan niet tegen de gluiperige streken van Van de Kasseien. Ze heeft een hekel aan het altijd-op-zijn-kop-zitten-karakter van Marcel. Tot maar van overramp wordt hij in 94: "Taxi Comitée" ontslagen.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies

Nieuws!

  • -De Kiekepedia is op de markt. Dit is een boek met alle namen die in de hele stripreeks lang verschenen zijn. Onmisbaar voor elke kiekeboefan. -'Yoyo de eerste' ligt in de winkel. Meer info bij de nieuwe strips. -'De kangoeroe-club' zal in de loop van dit jaar in de winkel liggen. Dit album bevat 8 extra pagina's met informatie over het maken van een Australische strip. Meer info daarover bij de nieuwe strips. - De nieuwe strip vluchtmisdrijf zal over een drietal maanden in de winkel liggen. -Het quizboek van Kiekeboe ligt in de winkel. Meer info op www.kiekeboe.be -Vanaf half april is er bij elk album een gratis sticker vel inbegrepen.

Copyright 2002-2018