» Welkom op de Kiekeboesite
In de Kiekeboesite kom je alle informatie te weten over de familiestrip Kiekeboe. Hier kom je ook alle strips te weten: Welke naam en welk nummer. Je komt ook te weten waarom de strip zo bekend is. Veel leesplezier. En maak ook eens een website. Dit kan je doen op www.mysites.nl.
Brecht

Alle afbeeldingen, ontleende namen en citaten vallen onder het auteursrecht en zijn eigendom van hun respectievelijke uitgeverijen. Eventueel ontleende teksten vallen onder het auteursrecht van de respectievelijke auteurs of hun rechthebbenden.

Nog veel plezier en een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies

Nieuws!

  • -De Kiekepedia is op de markt. Dit is een boek met alle namen die in de hele stripreeks lang verschenen zijn. Onmisbaar voor elke kiekeboefan. -'Yoyo de eerste' ligt in de winkel. Meer info bij de nieuwe strips. -'De kangoeroe-club' zal in de loop van dit jaar in de winkel liggen. Dit album bevat 8 extra pagina's met informatie over het maken van een Australische strip. Meer info daarover bij de nieuwe strips. - De nieuwe strip vluchtmisdrijf zal over een drietal maanden in de winkel liggen. -Het quizboek van Kiekeboe ligt in de winkel. Meer info op www.kiekeboe.be -Vanaf half april is er bij elk album een gratis sticker vel inbegrepen.

Copyright 2002-2018